Cum plătesc?

Ramburs:

Plata se face direct curierului în momentul în care primiţi produsele acasă.

Important de ştiut! Plata în sistem ramburs se poate face doar în numerar şi nu poate depăşi suma de 5000 de lei. Dacă doriţi să plătiţi cu cardul, puteţi opta pentru varianta plăţii online cu card bancar(Vezi mai jos).

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard):

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Prin Ordin de plată:

Se poate efectua direct din aplicaţia dumneavoastră de internet Banking, indiferent de banca la care aveţi deschis un cont.

De asemenea, ordinul de plată trebuie să conţină obligatoriu numărul comenzii. Vă recomandăm să ne contactaţi înainte de a folosi această metodă de plată.

Plata se face către:
  • INCLUSIONWARE SRL-D
  • Cont Iban lei: RO66RNCB0087151954630001
  • Deschis la: Banca Comercială Română, sucursala Pantelimon

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Need Help? Chat with us